Как да приготвим перфектното барбекю?

Всички обожаваме добре изпечено месо на барбекю. Ароматно, сочно и с хрупкава коричка.

Но как да го приготвим по перфектния начин?

Някои меса имат нужда от марината, за да бъдат овкусени допълнително, като трябва да престоят няколко часа накиснати в нея. Други, като свинското например, могат единствено да се овкусят със сол и пипер и малко мазнина, преди да бъдат хвърлени на скарата. Но дори и свинското месце понякога “обича” да бъде поглезено с аромати.

Като за начало пържолите трябва да се начукат от двете страни, след което трябва да се мариноват. Любителите на пикантна храна могат да заложат на сос СЛАДКО ЧИЛИ CHEF CLUB – Традиционен тайландски сос с балансиран сладко-пикантен вкус на чили и чесън.  

Ако предпочитате по екзотични вкусове, можете да мариновате месото в Сос Барбекю с мед и чипотле Chef Club. Той е студен, леко пикантен сос BBQ с аромат на мед и пушени люти чушки. 

Ако пък искате да пробвате традиционния американски вкус – то вашият идеален избор би бил Сос Барбекю CHEF CLUB, по оригинална американска рецепта с незаменим леко опушен вкус. Оставете месото да попие от вкусната марината за два часа, загрейте скарата и хвърлете пържолките отгоре. Изборът е ваш – алангле, средно препечена или по-запечена. Всичко според предпочитания вкус. 

Не сме забравили и любителите на пикантни крилца. Помислили сме и за тях! Новият сос Луизиана Chef Club ще ги окрехкоти, овкуси и…..ще си оближете пръстите!

После се насладете на вечерята, която идеално би се комбинирала със свежа салата, хрупкави картофки или задушени зеленчуци. И разбира се с чаша от любимата ви напитка!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *