/
0
search
Категории
Филтрирай

Категории

Вина и коктейли

JustBe елегантна ледарка за 15 бутилки 20 cl JustBe NEW
JustBe елегантна ледарка за 15 бутилки 20 cl JustBe

В наличност

66.00 лв
Justbe акрилна чаша NEW
Justbe акрилна чаша

В наличност

12.00 лв
JustBe тест пакет пенливи вино и винени коктейли 200 мл*6 бут. /6 вида*1 бутилка/ NEW
JustBe тест пакет пенливи вино и винени коктейли 200 мл*6 бут. /6 вида*1 бутилка/

В наличност

41.40 лв
BeRose пенливо плодово Розе JustBe, 10.5% об. алк., 3*200 ml -20%
BeRose пенливо плодово Розе JustBe, 10.5% об. алк., 3*200 ml

В наличност

23.94 лв 19.15 лв
BeSecco пенливо бяло сухо вино JustBe 10.5% об. алк., 3*200 мл
BeSecco пенливо бяло сухо вино JustBe 10.5% об. алк., 3*200 мл

В наличност

23.94 лв
BeRose пенливо плодово Розе JustBe, 10.5% об. алк., 4*200 мл
BeRose пенливо плодово Розе JustBe, 10.5% об. алк., 4*200 мл

В наличност

30.24 лв
BeSecco пенливо бяло сухо вино JustBe 10.5% об. алк., 4*200 мл
BeSecco пенливо бяло сухо вино JustBe 10.5% об. алк., 4*200 мл

В наличност

30.24 лв
JustBe пенлив винен коктейл MIX 5,4% об. алк., 4 бр.*200 мл -20%
JustBe пенлив винен коктейл MIX 5,4% об. алк., 4 бр.*200 мл

В наличност

30.24 лв 24.19 лв
BeRose пенливо плодово Розе JustBe 100% сорт Пино ноар, 10.5% об. алк., 200 ml*6 бут.
BeRose пенливо плодово Розе JustBe 100% сорт Пино ноар, 10.5% об. алк., 200 ml*6 бут.

В наличност

41.40 лв
BeSecco пенливо бяло сухо вино JustBe 100% сорт Глера 10.5% об. алк., 200 мл*6 бут.
BeSecco пенливо бяло сухо вино JustBe 100% сорт Глера 10.5% об. алк., 200 мл*6 бут.

В наличност

41.40 лв
BeHugo пенлив винен коктейл JustBe, 5.4% об. алк., 200 ml*6 бут.
BeHugo пенлив винен коктейл JustBe, 5.4% об. алк., 200 ml*6 бут.

В наличност

41.40 лв
BeBerry винен коктейл JustBe с вкус на червени боровинки и ягоди, 5.4% об. алк., 200 мл*6 бут.
BeBerry винен коктейл JustBe с вкус на червени боровинки и ягоди, 5.4% об. алк., 200 мл*6 бут.

В наличност

41.40 лв
BeRhubarb пенлив винен коктейл JustBe с вкус на ревен и ягоди, 5.4% об. алк., 200 мл*6 бут.
BeRhubarb пенлив винен коктейл JustBe с вкус на ревен и ягоди, 5.4% об. алк., 200 мл*6 бут.

В наличност

41.40 лв
BeSprizz пенлив винен коктейл JustBe с вкус на портокал и леко горчиви билки, 5.4% об. алк., 200 мл*6 бут.
BeSprizz пенлив винен коктейл JustBe с вкус на портокал и леко горчиви билки, 5.4% об. алк., 200 мл*6 бут.

В наличност

41.40 лв
BeSecco пенливо бяло сухо вино+BeRose пенливо розе JustBe, 10.5% об. алк., 200 мл*24 бут. /12+12/
BeSecco пенливо бяло сухо вино+BeRose пенливо розе JustBe, 10.5% об. алк., 200 мл*24 бут. /12+12/

В наличност

146.40 лв
BeRose пенливо плодово Розе JustBe 100% сорт Пино ноар, 10.5% об. алк., 200 ml*12 бут.
BeRose пенливо плодово Розе JustBe 100% сорт Пино ноар, 10.5% об. алк., 200 ml*12 бут.

В наличност

79.20 лв
BeSecco пенливо бяло сухо вино JustBe 100% сорт Глера 10.5% об. алк., 200 мл*12 бут.
BeSecco пенливо бяло сухо вино JustBe 100% сорт Глера 10.5% об. алк., 200 мл*12 бут.

В наличност

79.20 лв
BeHugo пенлив винен коктейл JustBe, 5.4% об. алк., 200 ml*12 бут.
BeHugo пенлив винен коктейл JustBe, 5.4% об. алк., 200 ml*12 бут.

В наличност

79.20 лв
1 2