/
0
search

Рейтинг:

Оцени продукта

Сет за приготвяне на ястия от азиатската кухня

Код: 878609

73.42 лв. без ДДС 88.10 лв. с ДДС

Помощ за вашия избор?

Обади ни се сега!

СЕТ ЗА АЗИАТСКА КУХНЯ 

 

Азиатската кухня е изключително интересна и екзотична и включва кулинарните традиции основно на Япония, Китай, Тайланд, Индонезия, всяка от които се характеризира със свой собствен почерк.

 

Но това, което ги обединява е философският подход към храната, който по деликатен начин съчетава ритуали за готвене, сервиране и ядене на ястия. С ярки цветове и специфичен аромат, тези храни остават завинаги в паметта. Друга характерна особеност на азиатската кухня е, че за разлика от европейците, които като вкусове различават кисело, сладко, солено и горчиво, тя притежава и пети вкус, известен като умами. Умами е един от петте основни вкуса, които различава човек. Близко е до усещането за соленоУмами има дълбоки японски традиции и буквално означава “вкусно”.

 

Други характерни особености са изобилието на подправки, лютивите ястия, ниското съдържание на мазнини и соевите продукти.  Чрез тематичния СЕТ ЗА АЗИАТСКА КУХНЯ готвенето на този тип кухня освен вдъхновяващо, ще е и много лесно и съживяващо. Възползвайте се от трите ни селектирани продукта. ТЕРИЯКИ японски сос и марината CHEF CLUB е най-доброто допълнение в приготвяне на азиатски ястия и за подобряване вкуса на печени, пържени или гриловани ястия. В сета ще намерите и соев сос 1 л Vitana. Азиатската кухня обича и сладко чили, което ще намерите в селекцията на D&P Foods. Вижте повече: 

 

* Терияки японски сос и марината 1 л Chef Club

* Сос Сладко Чили 2 л Chef Club              

* Соев сос 1 л Vitana

 

Ако изпитвате затруднения, може да ни потърсите на:

Телефон: +359885711113

Имейл: dobra@dpfoods.bg