/
0
search

Рейтинг:

Оцени продукта

Сет за бургери

Код: 115893

68.03 лв. без ДДС 81.63 лв. с ДДС

Помощ за вашия избор?

Обади ни се сега!

Бургерът, познат на малки и големи, отдавна е преминал отвъд идеята за fast food. Любим на все повече майстори-готвачи и задължителен елемент в менюто на утвърдени ресторанти висок клас. 

 

Сред най-известните теории за произхода му е, че произлиза от град Хамбург, вторият по големина в Германия, който през 18 век е бил едно от най-важните пристанища на Европа. Многобройните морящи и емигранти са вкусвали ежедневно от „кюфтета по хамбургски“ – две филии хляб с мляно телешко месо, печено на скара, между тях. Не след дълго славата му се разпростира и до Новия свят. 

 

Най-голямото предимство на бургера е неговата простота: две половинки хлебче за бургер, пълнени с телешко, свинско, пилешко, риба или зеленчуци, а за разкош - свежа салата и сос. 

 

Една от тайните на вкуса му е лукът, който е нужно да е изпържен до златисто, съчетан с подходящ сос. Ако искате да придадете отчетлив характер на вашия бургер, заложете на подправки с чили и различни видове пипер.

 

Независимо към коя рецепта за бургер сте се насочили, нашият специален СЕТ ЗА БУРГЕРИ ще ви спести време и средства, а резултатът ще е гарантирано добър вкус и ефектна презентация:

 

* Сос за дърпано свинско месо 2л Chef Club
* Пържен лук 400 г Vitana
* Смес от подправки Texas Grill 600 г Chef Club

 

Ако изпитвате затруднения, може да ни потърсите на:

Телефон: +359885711113

Имейл: dobra@dpfoods.bg