Общи правила и условия на играта на D&P Foods “Giveaway” 

1. Правила за участие в играта:

За да се включите в играта, е необходимо да следвате @dp_foods_ltd и @iamivaylatodoroff в социлната мрежа Instagram; да отбележите в коментар поне двама свои приятели, с които обичате да пиете просеко и да споделите поста в story и да отбележите двата профила в него. 

Коментари под настоящите “Общи условия и правила на играта” няма да вземат участие в томболата. Взима се под внимание еднократно участие на участник, без значение колко пъти е дал своя отговор.

2. Определяне на победителите:

Победител ще се изтегли от Ивайла Тодорова с профил в Instagram @iamivaylatodoroff на случаен принцип на 28 октомври 2022 в 18.00 часа и ще бъде обявен в story в социалната мрежа Instagram. Няма лимит на участията. Играта се провежда на територията на България и участието в нея е за лица над 18 г. 

Ако видите своето име, ви молим да ни изпратите лично съобщение в Instagram, с което да ни предоставите трите си имена, email адрес или телефонен номер, на който да изпратим информация, която е нужна, за да ви изпратим наградата.

Участник, непотърсил своята награда в 10 (десет) дневен срок, губи правата си върху нея. Организаторът си запазва правото да предостави наградата на следващ изтеглен участник, който отговаря на Условията за участие в Играта.

3. Продължителност на играта:

Играта стартира на 21.10.2022г. в 18.00 часа и завършва на 28.10.2022 г. в 18.00 часа.

4. Награди:

Наградата е селекция отбрани италиански вина и винени коктейли JustBe, предоставени от “D&P Foods” Ltd. / “Ди енд Пи фуудс”ООД.

Организаторът има право да прекрати Играта по всяко време, обявявайки това в съответствие с настоящите “Официални условия и правила”, в случай че констатира злоупотреба или масово нарушаване на правилата, при възникване на форсмажорни обстоятелства или по други обективни причини. В случай на злоупотреба, недобросъвестно поведение или нарушаване на “Официалните условия и правила” от участник, Организаторът има право да го дисквалифицира.

Успех!

Екипът на “D&P Foods” Ltd. / “Ди енд Пи фуудс”ООД

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *