D&P FOODS взе участие в изложението “Храни и напитки за туризма 2023: Синьо лято”

Лятото е още далеч, но за D&P FOODS и партньорите ни подготовката започва отсега. A именно – с две силни участия на изложението “Храни и напитки за туризма 2023: Синьо лято” в Златни пясъци и Слънчев бряг на 19-ти и 27-ми април.

Имахме удоволствието да представим богатия асортимент на марките Chef Сlub (тагване) и Vitana (тагване), вина и винени коктейли JustBe (тагване), както и най-новото попълнение в портфолиото ни – каноли и конуси BUSSY 1967 – Милано (тагване).

Събитието е пресечна точка между стратегически бизнес партньори: ключови представители на туристически и ХОРЕКА обекти (хотели, ресторанти, заведения, търговски обекти). На него традиционно се срещат и обменят информация различни компании и производители, търговци на храни, напитки, хотелско оборудване, системи и технологии.

Форумът дава възможност за представяне на продукти и услуги, конкретни оферти и решения, пред целенасочено селектирана аудитория и в най – подходящото за целта време – непосредствено преди реалната подготовка за туристическия сезон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *