/
0
search

Рейтинг:

Оцени продукта

Сет "На всяка манджа пиперът"

Код: 284997

89.04 лв. без ДДС 106.85 лв. с ДДС

Помощ за вашия избор?

Обади ни се сега!

От дълбока древност пиперът е eдна от най-важната подправка в света. Имал е основна роля от съставките за лекарствата в древна Индия и Китай, основен компонент на римската храна, развил своята популярност и през средновековна Европа. 

 

Именно това ни вдъхнови да създадем нашия СЕТ “На всяка манджа пиперът”. В него сме включили няколко подбрани продукта на чешката компания Vitana с повече от 100-годишна история. Чрез тях ще можете бързо, точно и лесно да овкусите разнообразни месни и вегетариански ястия:
 

Кърито също е особено ценено в кулинарията заради своята универсалност, наситено жълт цвят и напълно уникален аромат. Придава на ястията предимно пикантен вкус, но едновременно с това е и верен помощник за човешкото здраве, като носи редица ползи, сред които по-бързото усвояване на храната. 

 

Пушеният червен пипер се отличава със силен, характерен вкус и аромат на пушек, получен по естествен начин като резултат от традиционната технология за изсушаване на чушките. Подходяща подправка е за варива, маринати за месо, риба, зеленчуци, яхнии. Към това добавяме и неповторим микс от 7 пипера, който ще разгърне всички вкусове на ястието.

 

Сет "На всяка манджа пиперът", съдържа три продукта за бързо, точно и лесно овкусяване на всякакви меса и ястия:

 

*Микс 7 пипера 650 г Vitana Select
* Пушен сладък червен пипер 450 г Vitana Select
* Къри 450 г Vitana Select

 

 

 

 

 

Ако изпитвате затруднения, може да ни потърсите на:

Телефон: +359885711113

Имейл: dobra@dpfoods.bg